Jump to content

New Member


rob1212
 Share

Recommended Posts

Hi rob1212 here, new to this forum, was looking for a solution to a problem with my caravan fridge and this forum had a few issues with fridges so I thought maybe I could get some help here?

The problem is my n112 Thetford is working on all fuels lights on with led display but no cold at all just heat coming out of the back vent, I've tried tipping upside down for a few hours then upright for an hour then back on for a day but still no luck. We have only been caravanning for a couple of years in our 2010 musketeer td and the fridge has been fine up to now. Any hi all and I thank you in advance for any help you could offer.

Link to comment
Share on other sites

Hi I had the same problem, try turning it upside for 24hrs then turn upright and switch back on. This worked for me. I kept mine on 48 hrs after doing this and works well now. It could be an air bubble.

Link to comment
Share on other sites

no luck I think its kaput. did the upside down trick, tried it on gas for a day then electric for a day all working but no cold at all, just heat at back. Maybe thermostat but the whole unit is covered with silver cardboard and tape boxed in so have no idea where the thermostat is?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...