Jump to content

External Lights Fault


Ithaca Guy
 Share

Recommended Posts

Hello all and thank you, again, for having me.

 

I have some issues with the driving lights on my Challenger. The offside tail light and the little white locator (as I call it) light on the front of the van, have an intermittent fault. It seems to be linked as well. When driving along they flicker on and off and, more often than not, don't work at all. When the locator light is on, so is the tail light and vice versa. I've checked the wires and the plug, bulbs and junction box and all seems correct. I really don't know what's going on with it.

 

oh, it's not the socket on the car either as my brother in law noticed it when he borrowed it, too.

 

Thanks for any shedding of light!

 

Gaz

Link to comment
Share on other sites

Bad earth to one of the lights. Check bulb connections for rust, (bit of emery paper) there's also an earth wire to the chassis somewhere near the front.

Link to comment
Share on other sites

Ok, I'll have a look in the daylight!

 

Thank you very much! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Finally got round to having a go.

 

It worked!

 

Thank you very much! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...