Jump to content
Sign in to follow this  
Aimee

Alde 3020 panel shuts off immediately

Recommended Posts

Hi everyone,

We have a 2016 Sterling elite 650 with an alde 3020 operating panel. When we go to turn it on, it powers on but then shuts off straight away.

We have checked the fuses and reset the system, but no luck.  

 

Does anyone have any ideas on what might be the issue and how to fix it? 

 

Thanks!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Aimee, 

Just to clarify you have the caravan powered on (not shutdown) Command is on and when you press the power on Alde it comes on then turns off? Is the green power light staying on on the Alde panel? 

 

Have you checked Command is not in “app mode”  (timer or override) and therefore controlling Alde?

Pop into Command amd make sure its set to Alde and on MANUAL.

 

If thats ok then we could try the cables from the boiler to the panel but check Command first, sounds possible from your description.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...